Generálkivitelezés

A stresszmentes építkezésért

“Csak akkor kezdj építkezésbe, ha meguntad az életed!”

Te is hallottad már ezt mondatot másoktól?

Építkezni nem könnyű. Tudnod kell, melyik munkafázis mi után következik. Számolnod kell az időjárással, a felhasznált anyagok mennyiségével és a száradás idejével. Be kell szerezned az engedélyeket, műszaki ellenőrt kell fogadnod. Minden szakembert neked kell felkeresned, és gyakran hetekig-hónapokig várnod, amíg megérkezik. Majd reménykedsz, hogy mindent megfelelően végez el és nem lép le a munka felénél. És még nem számoltál az esetleges tervezői, kivitelezői hibákkal, amikhez olykor bontani kell, sem az áremelkedésekkel, ami az elhúzódó építkezés 1,5-2 éves ideje alatt bekövetkezik.

Van erre jobb megoldás!

Egy generálkivitelező leveszi ezt a terhet a válladról.

Képzeld el, hogy milyen könnyű lenne építkezni, ha a fenti feladatokkal neked egyáltalán nem kellene foglalkoznod. Ha csak akkor kellene kimenned az építkezésre, amikor néhány alkalommal tényleg szükséges, a házad mégis felépül a megbeszélt határidőre. Képzeld el, hogy minden szakember előre le van szerződve, tudja, mikor és mit kell csinálnia, mindezt tökéletes minőségben és fix áron.

Jól hangzik ugye?

Hogyan készülhet el egy földszinti lakóház 10 hónap alatt?

Generálkivitelzővel!

Az árajánlat elfogadása után az építkezést szakaszokra bontjuk amikhez fix elkészítési határidőt társítunk. Minden szakasz egy mérföldkőhöz kötött, aminek elérése után állítjuk ki a számlát a szerződött összegről.

Ezek a szakaszok ügyfeleink számára is jól látható eredményekhez kötöttek, így egyértelműen meghatározható hol tart az építkezés.

Egy átlagos földszintes családi ház építését 7 szakaszra bonthatjuk.

1. Alapok és lábazat kialakítása

Először geodéta jelöli ki az épület sarkait, majd eltávolítjuk a humuszos termőréteget, és kiássuk az alapokat. Ezt követi az alap betonacél szerelése és a betonozása, majd felépítjük a lábazati falakat. A beton szilárdulása után készül el a feltöltés réteges tömörítéssel.  Ezután helyezzük el a szennyvízvezetékeket a feltöltésben. A vasalt aljzat oldalának zsaluzása, a betonacél hálók elhelyezése után történik annak betonozása.

2. Főfalak és födém építése

Miután elkészültünk a főfalak alatti bitumenes szigeteléssel, felhúzzuk a falakat, elhelyezzük az előregyártott áthidalókat, és elkészítjük a födémet. Ebben a szakaszban a talpszelemen csavarokat is beépítjük a födémbe, amelyek később tartani fogják a tetőszerkezet további elemeit.

3. Tetőszerkezet és kémény építése

A födém betonozása után hozzálátunk a tetőszerkezet építéséhez. Ebben a szakaszban készül a kémény, a bádogos szerkezetek illetve a cserépfedés is.

4. Belső szigetelések és gépészeti munkák

Elvégezzük a padló és a lábazati falak bitumenes szigetelését, beszereljük az elektromos és gépészeti vezetékeket. Ezután hőszigeteljük a padlót, szereljük a padlófűtés csöveket, és elkészítjük az esztrich aljzatbetont. Elhelyezésre kerülnek a homlokzati nyílászárók.

5. Belső munkálatok, vakolás és festés

Vakoljuk az oldalfalakat, gletteljük és festjük az oldalfalakat, mennyezetet, hőszigeteljük a födémet, valamint telepítjük a hőszivattyút.

6. Homlokzati hőszigetelés és burkolatok felhelyezése

Ebben a szakaszban kialakítjuk a lábazati és homlokzati hőszigetelő rendszert, felvisszük a vékonyvakolatot és elvégezzük a hideg-, melegburkolási munkákat.

7. Belső ajtók beépítése és a végső festés

Végül elhelyezzük a belső ajtókat, elvégezzük a szükséges festési munkálatokat, és befejezzük az elektromos, valamint a gépészeti szerelvényezést.

Nem kell aggódnod az építkezés miatt!

Precíz adminisztráció Minden lépést rögzítünk, legyen szó az alapanyagok beszerzéséről vagy a szakemberek érkezéséről, munkavégzéséről. A dokumentáció minket és ügyfeleinket is segít az elszámolásban és a félreértések elkerülésében. Nálunk nincsenek rejtett ügyletek, mindig nyílt lapokkal játszunk.
Fix határidők Ügyfeleinkkel fix határidőre szerződünk, amiket az ajánlat (és a várható időjárás) alapján határozunk meg. Nem kell aggódnod a szakemberek miatt, ugyanis kivitelező partnereink mindig időben érkeznek és garantáltan tökéletes minőségű munkát végeznek.
Megbízható kivitelezés Cégünk 1996 óta vállal építőipari generálkivitelezést, amelynek műszaki előkészítésétől, az esetleges hibák korrigálásán át az alvállalkozók koordinálásáig mindent kézben tartunk. Ügyfeleinknek nem szükséges folyamatosan jelen lenniük az építkezésen, akár külföldön is tartózkodhatnak az építkezés ideje alatt.
Transzparens árak Az ajánlatkérés során részletesen megtervezzük, mire lesz szükség a kivitelezéshez. Az árajánlatot több, mint 20 éve a TERC építőipari költségvetés-készítő szoftverrel készítjük, ami az alapozáshoz szükséges anyagoktól a fürdőszoba csaptelepig mindent magába foglal. Az építkezéshez tartozó gépészeti és villanyszerelési ajánlatrészt külön szakember készíti, így áll össze végül az a 40-50 oldal terjedelmű árajánlat, amit az elfogadást követően referenciapontként alkalmazunk. A szerződéskötéskor fix árra szerződünk, amit a szakaszos fizetés során az elvégzett munkafolyamatok végén számlázunk.

Kérd ingyenes ajánlatunkat és készíttesd el álom otthonodat, idegeskedés nélkül!

DANÉP kft.
9300 Csorna, Szegfű u.24.