Cégünkről

A DANÉP Építőipari Kft. 1996. január 2-án alakult, a mai napig 100 %-ban családi tulajdonban van. Székhelyünk és telephelyünk Csorna, Szegfű u. 24. szám alatt található. 
Társaságunk építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik, alvállalkozók bevonásával. Amennyiben a piac úgy kívánja, fő- és alvállalkozói feladatokat is elvégzünk. Fő profilunk a mezőgazdasági és ipari beruházások, lakásépítés és felújítás. Komoly eszközparkkal rendelkezünk zsaluzatok és homlokzati állványok tekintetében. Nagy hangsúlyt fektetünk a technikai és technológiai fejlesztésre. Munkáink több mint 80%-a Uniós támogatású beruházás. Nagyon fontos ezen munkák precíz előkészítése, kivitelezése és adminisztrálása, mert az Uniós pénzhez nagyon szigorú ellenőrzés után lehet hozzájutni. Az elmúlt 10 évben több mint 50 ellenőrzésen vagyunk túl, miattunk még Uniós pénz nem veszett el az ország számára. 
Társaságunknak eddig 25 lezárt gazdasági éve volt és mind a 25 évben nyereségesek voltunk. Kizárólag belföldön tevékenykedünk és ezen a közeljövőben sem kívánunk változtatni.